Pengalaman yang dalam penggunaan Tinedol

Ini cerita yang terjadi dengan Michelle dan suaminya Orlando yang tinggal di Bordeaux (Perancis). Gadis itu yang bilang tentang infeksi ragi krim Tinedol dan bagaimana dadah yang telah membantu semua keluarganya.

Pengalaman yang dalam penggunaan Tinedol

Masalah dengan kulat suami saya mulai 2 tahun yang lalu. Saya mula melihat bahawa secepat suaminya pulang dari kerja, ia berlari lari ke bilik air untuk mencuci kaki-nya, tidak duduk untuk makan malam di tempat pertama kebersihan. Pada awalnya aku tidak membayar banyak perhatian kepadanya, dan kemudian memutuskan untuk meminta apa yang terjadi. Ternyata, dia mulai mencium bau kaki, dihadiri oleh gatal-gatal. Sampai aku membujuk dia untuk melihat seorang dokter, dia mula melihat bahwa kaki seperti terbakar dan bau yang tidak menyenangkan.

Seperti yang kita menghabiskan banyak waktu dan usaha pergi ke doktor

Secara Umum, untuk para dokter kulit kita pergi bersama-sama. Doktor kita dikunjungi dan membuat perlu ujian. Pada akhirnya, ia ternyata bahawa kami berdua punya kulat. Doktor yang ditetapkan rawatan (salep dan tablet), tentu saja kita telah melalui, kebersihan yang baik telah diawasi, dan 2 minggu kemudian datang melegakan. Kami sangat gembira, tetapi kegembiraan kami tidak bertahan lama. Sebulan kemudian, kita lagi merasakan gejala biasa.

Kali ini memilih satu yang dibayar pakar, yang mengatakan kepada kami bahwa diperlukan untuk ditangani dengan penyelesaian yang istimewa untuk semua kasut dan hal-hal yang telah menghubungi dijangkiti kaki. Ia hanya satu mimpi ngeri. Sepatu apa-apa, tetapi seluruh rumah, mandi, tempat tidur mengendalikan itu tidak mudah, tetapi sesuatu yang tidak perlu membuang atau menggantikan. Pada masa yang sama, doktor menawarkan kami untuk minum perangsang sistem imun untuk mengelakkan jangkitan semula. Tapi ia mengambil masa 2 bulan, dan semua sekali lagi berulang-ulang. Secara Umum, kita telah berubah tiga doktor, menghabiskan banyak uang pada kursus baru rawatan dan memproses rata, tapi itu tidak diberikan apa-apa.

Tinedol mudah solusi untuk masalah yang serius

Apabila kami ada janji untuk melihat dokter kulit, dia yang menyarankan kami untuk cuba krim Tinedoldan ia telah menjadi nyata keselamatan. Jujur, berharap khas kita telah berjalan, tapi saat bulan berlalu, kemudian yang kedua dan kemudian ketiga, dan kulat tidak pernah datang kembali, kami gembira. Sekarang aku sarankan krim untuk semua rakan-rakan saya.

Dengan cara itu, sekali kita memiliki hal yang unik. Teman saya menolak untuk datang ke rumah saya untuk ulang tahun dan tidak mahu tahu alasannya. Kita sudah hampir bertengkar karena aku pikir itu tidak sopan – begitu banyak tahun persahabatan, dan kemudian tiba-tiba ada menghina penolakan. Secara Umum, tidak puas hati dan manipulasi aku masih punya kebenaran. Dia adalah juga di kolam renang dia ada jangkitan kulat, dan oleh itu ragu-ragu untuk datang untuk berkunjung. Ini tidak mengejutkan, karena ia hanya pada pandangan pertama, yang kulat kaki seolah-olah seperti yang cukup masalah kecil, tetapi sebenarnya, itu penyakit mengenakan beberapa batasan. Itu seperti pergi untuk seseorang dalam tetamu untuk membuang ada sepatu dan menyampaikan kepada orang lain kesulitan dan bau kaki. Plus anda boleh menjangkiti keluarga.

Aku menasihati seorang teman krim Tinedoldan dia hanya serenaded dia menyanyi. Ketika anda merasa gatal-gatal kadang-kadang tidak tertanggung, dan kadang-kadang bahkan mengganggu tidur, dan selepas permohonan pertama krim ini datang seperti relief. Teman untuk mencegah telah ditawarkan tentu dan orang muda, masih tinggal di apartment yang sama. Dan dia juga menyedari bahawa bau yang tidak menyenangkan tidak norma, dan kronik kulat.

Dengan cara ini, selepas tahun penggunaan Tinedol Saya tidak dirawat seluruh rumah hanya untuk memastikan saya dan suami rendah peraturan kebersihan, dan re-serangan telah tidak berlaku. Jadi saya menyarankan orang-orang untuk tidak membuang keras mereka memperoleh kewangan yang tidak berguna kursus rawatan, doktor, banyak mahal ujian dan hanya membeli Tinedol – selepas 2 minggu anda boleh lupa tentang yang kulat, sebagai tentang mimpi buruk.